Фирма „Арома Есънс" ООД се намира в гр. Казанлък, един малък, но безкрайно живописен град, съчетал в себе си атмосферата на вековни традиции и същевременно съвременна архитектура и европейски облик. Разположен в географския център на България - Розовата долина, градът е известен с уникалните си розови градини и традиционно производство на най-качественото розово масло в света - поради специалния сорт маслодайна роза и климатични особености.

 

Района около града е изпъстрен с множество тракийски гробници на владетели и аристократи от времето на траките, а водите на язовир „Копринка" крият останките на древния тракийски град Севтополис. Тези открития дават още едно име на Казанлъшката долина – Долината на Тракийските царе.

Има някаква магия в тази долина, сгушена в прегръдките на Балкана и Средна Гора. Докоснете се до нея с нашите продукти. В тях сме вложили частица от онзи розов храст, който преди векове е прекосил Индия, Персия, Сирия и Османската Империя, за да намери своя дом тук, да се превърне в символ на любовта и находчивостта и да стане неизменна част от България.